Travel

Cat Ba eiland


Richting het einde van mijn avonturen in Vietnam besloot ik richting het eiland Cat Ba te reizen. Een van de bekendste stukken natuur in Vietnam is Ha Long bay, echter hoorde ik veel verhalen dat deze plek erg toeristisch en duur kan zijn. Als alternatief raden verschillende medereizigers Cat Ba aan. Dit eiland ligt net ten zuiden van Ha Long bay en was een stuk rustiger. Na alle chaos van steden als Ho Chi Minh city en Hanoi was dit erg fijn. Tijdens de drie nachten dat ik hier was heb ik het hele eiland op de scooter kunnen ontdekken en ook nog alle tijd gehad om even heerlijk lui op het strand te liggen. Het weer was top, clear blue skies en een fijn koel zeebriesje. Het was het mooiste stukje natuur wat ik ooit gezien heb. Helaas komt aan alle leuke dingen een einde, maar ik mag niet klagen want deze woorden schrijf ik nu vanuit Bangkok waar ik gisteren heen ben gevlogen.

Nog een paar dagen genieten van het reisleven en dan is het weer tijd om naar huis te gaan. Aan de ene kant jammer om het goede weer en de avonturen achter te laten maar daarnaast heb ik ook wel zin om weer aan de slag te gaan. Als ik thuis kom ga ik het roeien weer oppakken en begin december begin in met werken bij CGI en Transavia. Tijd voor nieuwe uitdagingen en ik ben benieuwd hoe dat allemaal gaat bevallen.